Cel mai mare proiect al companiei Formatura este SuperŠkola - (Super școala), (www.superskola.rs), serviciul comercial pentru care a fost creat mai mult de 100 de ore de material educațional cu dreptul de autor. Acest serviciu este destinat elevilor de clasele V-VIII (și părinților acestora), iar pe platforma dezvoltată de Formatura, pentru acest serviciu, pe lângă conținutul video, se află și alte numeroase funcționalități.

De la crearea serviciului, SuperŠkola a fost frecventată de mii de familii din Serbia și din străinătate, iar Formatura pentru acest proiect primește premii în țară și internaționale.

Folosind experiența sa de e-learning, Formatura dezvoltă o platformă pentru e-learning destinată utilizatoriilor business.

Platforma eGO! permite companiilor, organizațiilor, întreprinderilor mici și mijlocii să-și perfecționeze angajații, procese de licențiere continuă, precum și să își ofere cursurile printr-un model comercial.

Formatura a creat eGO! cu ideea unei platforme acceptabile de utilizare ușoară care permite companiilor de toate dimensiunile să o folosească în scopul educației continue a angajaților săi cu economii semnificative de costuri.
E-Learning Awards


award award-2