Producția de conținutPentru nevoile clienților noștri, creăm diferite tipuri de conținuturi video care pot fi folosite în scopuri de instruire, marketing etc. În continuarea acestui text vom explica formele cele mai frecvent utilizate.

Înregistrarea conferențiarului/cursuluiAngajații din companii de multe ori au cursuri educaționale, fie că este vorba de o prelegere convenită a unui expert cunoscut într-un anumit domeniu, sau de prelegeri repetate, pe care educatorii interni le țin în mai multe locații sau pentru mai multe grupuri de angajați.
În ambele cazuri, veți beneficia foarte mult dacă permiteți ca prelegerile să fie înregistrate profesional pentru dvs. După înregistrare, prin acord, în post-producție, putem realiza diferite tipuri de procesare grafică și audio (text, titluri, animații, muzică etc).
În modul acesta, colegii actuali și viitori din cadrul companiei vor avea la dispoziție întreg conținutul menționat mai sus.

Elaborarea de animațiiCompaniile aleg de multe ori să creeze clipuri video animate pentru nevoile lor, prin intermediul cărora pot afișa produse, servicii și proceduri într-un mod simplu, distractiv și ușor. Aceste filme animate pot fi apoi folosite pentru educație internă, ca o reclama sau pentru afișarea produselor și serviciilor pe site-ul dvs.
Procesul de elaborare a animație presupune ca împreună cu dvs. să finalizăm ideea și textul animației, să dezvoltăm un scenariu complet, dacă este necesar, să înregistrăm vocea unuia sau mai multor vorbitori profesioniști și apoi ne animăm ideea spre perfecțiune.