Editarea platformei conform dorinței dvs.

Editați platforma eGO! astfel încât să reflecte aspectul dvs. corporativ. Înbunătățiți pagina de pornire cu fotografii din portofoliul dvs., iar platforma o colorați în una dintre combinațiile oferite. Adăugați logo-ul dvs, iar platforma eGO! o plasați pe adresa dvs. de internet. (Ultimele două opțiuni sunt posibile doar în pachetul "Pro")

Niveluri diferite de administrare

Creați administratori și instructori prin diferite nivele de acces. De exemplu, administratorii gestionează platforma, instructorii creează cursuri și evaluează participanții la curs, iar angajații din departamentul de evaluare accesează numai la rapoartele participanților la curs.


Număr nelimitat de cursuri

Creați atâtea cursuri de câte aveți nevoie - pentru diferite subiecte, diferite sectoare și diferite niveluri de cunoștințe. Creați conținutul în același moment sau adăugați materialele deja pregătite care trebuie însușite de utilizatorii dvs. Singura limită este imaginația dvs.

Mesaje sistematice către utilizatori

Activitatea cu platforma e-learning subînțelege și comunicarea sistematică cu utilizatorii dvs. Comparativ cu cerințele dvs, vom crea mesaje de sistem care vor fi trimise automat cursanților dvs. Astfel de mesaje în general includ apel de participare la curs sau la testare, rezultatele obținute, acces la un conținut nou etc.

Crearea conținutului multimedia

Oferiți utilizatorilor dvs. cursuri pe care le vor frecventa cu satisfacție. Cu ajutorul editorului nostru multimedia, creați un conținut interesant în același moment sau postați materialul deja pregătit pentru instruire (.doc, .pdf, .ppt, .mp4...).Modul pentru testare

Pentru a verifica progresul cursanților dvs., creați teste cu ajutorul cărora verificați cunoștințele dobândite. eGO! vă oferă posibilitatea unui test cu interval de timp limitat, mai multe feluri de întrebări, evaluarea întrebărilor deschise (eseu) și multe alte opțiuni.

Secțiunea de raportare

Una dintre cele mai importante secțiuni din fiecare platformă de învățare la distanță este aceea care prezintă rezultatele și progresele utilizatorilor. În secțiunea pentru raportare a platformei eGO!, veți urmări cu ușurință succesul utilizatorilor dvs. - cine a finalizat cursul și succesul dobândit, cum a fost efectuat testul de cunoștință, dacă un grup de participanți funcționează mai bine decât celălalt etc.

Multilingvism

În practică, adesea se întâlnește faptul când clienții doresc să adauge o nouă limbă la platformă. Există angajați a căror limbă maternă este diferită sau dacă platforma este utilizată în reprezentanțe ale aceleiași companii, aflate în țări diferite. eGO! suportă activitatea cu mai multe limbi și grafii. În modulul de traducere, puteți ușor adăuga și schimba limbile care vor fi la dispoziție cursanților dvs.


Soluționarea cererilor speciale

Platforma eGO! conține majoritatea din funcționalități care sunt obișnuite pentru astfel de sisteme. Dacă descoperiți că platforma noastră nu are funcționalitatea de care aveți nevoie, atuncea ne contactați. În continuare dorim să avansăm soluția noastră, încât toți clienții noștri să fie mulțumiți!