Uređivanje platforme po vašoj želji

Uredite eGO! platformu tako da odražava vaš korporativni izgled. Uljepšajte polaznu stranu sa fotografijama iz vašeg portfelja, a platformu obojite jednom od ponuđenih kombinacija. Dodajte vaš logotip, a eGO! platformu postavite na svoju web stranicu. (Posljednje dvije opcije su moguće samo u paketu „Pro”)

Različite razine administriranja

Kreirajte administratore i instruktore sa različitom razinom pristupa. Neka, na primjer, administratori upravljaju platformom, instruktori kreiraju tečajeve i ocijenjuju polaznike, a zaposlenici iz odjeljenja za evaluaciju pristupaju samo izvješ’ima polaznika.


Neograničen broj tečajeva

Kreirajte onoliko tečajeva koliko vam treba - za različite teme, različite sektore i različite razine znanja. Kreirajte sadržaj na licu mjesta ili dodajte već pripremljene materijale koje vaši korisnici trebaju usvojiti. Jedino ograničenje je vaša mašta!

Sustavne poruke ka korisnicima

Rad sa platformom za e-učenje podrazumijeva i komunikaciju sustava s vašim korisnicima. U odnosu na vaše zahtjeve, kreiraćemo sustavne poruke koje će se automatski slati vašim polaznicima. Ovakve poruke obuhvaćaju uglavnom poziv na tečaj ili testiranje, postignute rezultate, pristup novom sadržaju i dr.

Kreiranje multimedijalnog sadržaja

Ponudite vašim korisnicima tečajeve koje će sa zadovoljstvom pohađati. Uz pomoć našeg multimedijalnog urednika kreirajte zanimljiv sadržaj na licu mjesta ili postavite već pripremljen materijal za izobrazbu (.doc, .pdf, .ppt, .mp4...).Modul za testiranje

Kako biste provjerili napredak svojih polaznika, kreirajte testove kojima ćete provjeriti njihovo znanje. eGO! vam nudi mogućnosti vremenskog ograničenja testa, više vrsta pitanja, ocijenjivanje otvorenih (esejskih) pitanja i razne druge opcije.

Sekcija izvještavanja

Jedna od najvažnijih sekcija u svakoj platformi za učenje na daljinu je ona koja pokazuje rezultate i napredak korisnika. U sekciji za izvještavanje eGO! platforme, lako ćete pratiti uspijeh vaših korisnika - tko je završio tečaj i sa kojim uspijehom, kako je urađen test provjere znanja, da li jedna skupina polaznika radi bolje od druge itd.

Višejezičnost

U praksi se često događa da klijenti požele pridodati novi jezik platformi. Postoje zaposlenici kojima je neki drugi jezik materinski ili se platforma koristi u predstavništvima istog poduzeća u različitim zemljama. eGO! podržava rad sa više jezika i pisama. U modulu za prevođenje, lako možete dodavati i mijenjati jezike koji će biti na raspolaganju vašim polaznicima.


Rješavanje posebnih zahtjeva

eGO! platforma sadrži većinu funkcionalnosti koje su uobičajene za ovakve sustave. Međutim, ukoliko otkrijete da naša platforma nema funkcionalnost koja vam je potrebna, javite se. Želimo kontinuirano unaprijeđivati svoje rješenje kako bi svi naši klijenti bili zadovoljni!