ПРО ПАКЕТ

 • Неограничен број на курсеви
 • Креирање на содржина
 • Тестирање корисници
 • Секција за известување
 • Различни нивоа на администрација
 • Системски пораки до корисниците
 • Повеќејазичен
 • Локална подршка
 • Хостинг платформи на нашиот домен (imefirme.obrazovanje.online)
 • Подесување на платформата на вашиот домен
 • Персонлизација на платформата за вашите потреби
  (отстранување на реклами, пставување ваш логотип и друго.)
 •