Proizvodnja sadržajaZa potrebe klijenata pravimo različite vrste videosadržaja koji se mogu koristiti u svrhe obuke, marketinga i dr. U ostatku ovog teksta objašnjavamo najčešće korištene oblike.

Snimanje predavača/predavanjaZaposleni u poduzećima često imaju edukativnu nastavu bez obzira na to da li se radi o dogovorenom predavanju poznatog stručnjaka za određenu oblast ili o višekratnim predavanjima koje interni edukatori drže na više lokacija ili za više skupina zaposlenika. U obadva slučaja, imat ćete veliku korist ako dozvolite da predavanja profesionalno snimimo za vas. Nakon snimanja, po dogovoru, u postprodukciji možemo izvršiti različite vrste grafičke i audio obrade (tekst, titlovi, animacije, glazba i dr.). Na ovaj način, sadašnje i buduće kolege u poduzeću će ukupan pomenuti sadržaj imati kontinuirano na raspolaganju.

Izrada animacijaPoduzeća se često odlučuju da za njihove potrebe kreiramo animirane videozapise uz pomoć kojih mogu na lak, zabavan i razumljiv način prikazati proizvode, usluge i procedure. Ovi animirani filmovi se, potom, mogu koristiti za internu edukaciju, kao reklama ili za prikaz proizvoda i usluga na vašoj internet-stranici. Proces izrade animacije podrazumijeva da zajedno s vama osmislimo ideju i tekst animacije, razradimo čitav scenario, po potrebi snimamo glas jednog ili više profesionalnih voditelja, a zatim i animiramo vašu ideju do savršenosti.