Proizvodnja vsebinZa potrebe strank ustvarjamo različne vrste video vsebin, ki se lahko uporabljajo za usposabljanje, trženje in drugo. V nadaljevanju tega besedila pojasnjujemo najpogosteje uporabljene oblike.

Snemanje predavateljev/predavanjZaposleni v podjetjih imajo pogosto izobraževalno poučevanje, ko gre za dogovorjeno predavanje znanega strokovnjaka na določenem področju ali za večkratna predavanja notranjih učiteljev, ki jih izvajajo na več lokacijah ali za več skupin zaposlenih. V obeh primerih boste imeli veliko koristi, če boste dovolili, da predavanja profesionalno posnamemo za vas. Po snemanju lahko po dogovoru v postprodukciji realiziramo različne vrste grafične in zvočne obdelave (besedilo, podnapisi, animacije, glasba itd.). Na ta način bodo sedanji in bodoči sodelavci v podjetju imeli stalno na voljo vse omenjene vsebine.

Ustvarjanje animacijPodjetja se pogosto odločijo za ustvarjanje animiranih video posnetkov za svoje potrebe, s katerimi lahko na enostaven, zabaven in razumljiv način prikažejo izdelke, storitve in postopke. Ti animirani filmi se nato lahko uporabijo za notranje izobraževanje, kot reklama ali za prikaz izdelkov in storitev na vašem spletnem mestu. Postopek ustvarjanja animacije pomeni, da skupaj z vami dokončamo idejo in besedilo animacije, izdelamo popoln scenarij, po potrebi posnamemo glas enega ali več profesionalnih napovedovalcev, nato pa vašo idejo animiramo do popolnosti.