Urejanje platforme po Vaši želji

Uredite eGO! platformo, tako da bo zrcalila podobo Vašega podjetja. Polepšajte prehodno stran s fotografijami iz Vašega portfelja ter obarvajte platformo z eno od ponujenih kombinacij. Dodajte Vaš logo in postavite eGO! platformo na svoj spletni naslov. (Zadnji inačici sta mogoči zgolj v paketu "Pro")


Različne ravni administracije

Ustvarite administratorje i inštruktorje z različnimi ravnmi dostopa. Naj, na primer, administratorji upravljajo s platformo, inštruktorji ustvarjajo tečaje in ocenjujejo študente, zaposleni iz oddelka za vrednotenje imajo dostop zgolj do poročil študentov.Neomejeno število tečajev

Ustvrite toliko tečajev kolikor potrebujete - za različne teme, različne sektorje in različne ravni znanja. Ustvarjajte vsebino v trenutku ali dodajte že pripravljene materiale, ki jih Vađi uporabniki morajo obvladati. Edina omejitev je Vaša domišljija.

Sistemska sporočila uporabnikom

Delo s platformo za e-učenje podrazumeva sistemsko komunikacijo z Vašimi uporabniki. Glede na Vaše zahteve bomo ustvarili sistemska sporočila, ki bodo avtomatično pošiljama Vašim študentom. Ta sporočila največkrat vsebujejo povabilo na tečaj ali testiranje, dosežene rezultate, dostop do novih vsebin, itn.

Ustvarjanje multimedijske vsebine

Ponudite Vašim uporabnikom tečaja, ki jim bodo v zadovoljstvo. Ob pomoči našega multimedijskega urednika, ustvarite zanimive vsebine v trenutku ali postavite že pripravljen material (.doc, .pdf, .ppt, .mp4...).Modul za testiranje

Ustvarite teste s katerimi boste preverili napredovanje svojih študentov. eGO! ponuja možnost časovne omejitve testa, več vrst vprašanj, ocenjivanje odprtih (esejskih) vprašanj in številne druge možnosti.

Sekcija poročanja

Ena od najpomembnejših sekcij v vsaki platformi za učenje na daljavo je tista, ki prikaže rezultate in napredek uporabnika. U oddelku za poročanje eGO! platforme, boste z lahkoto spremljali uspeh Vaših uporabnikov – kdo je končal tečaj in s kakšnim uspehom, kako je bil opravljen test preverjanja znanja, ali določena skupina študentov ima boljše rezultate od druge, itn.

Večjezičnost

V praksi se pogosto zgodi, da uporabniki zaćelijo dodati nov jezik v platformi. Obstajajo zaposleni, ki imajo drugačen materin jezik ali pa se platforma uporablja v predstavništvih istega podjetja v različnih državah. eGO! pospira delo z več jeziki in pisavami. V modulu za prevajanje, lahko enostavno dodate in menjujete jezike, ki bodo na razpolago Vašim študentom.


Rešavanje posebnih zahtev

eGO! platforma vsebuje večino funkcionalnosti, ki so običajne v takšnih sistemih. Če pa ugotovite, da naša platforma nima določene funkcionalnost, ki jo potrebujete, kontaktirajte nas. Zadovoljstvo nam je trajno izboljševati naše rešitve s ciljem zadovoljstva uporabnikov!