Învățarea electronicăSistemul de învățare electronică a devenit foarte popular la începutul secolului XXI. Dezvoltarea ulterioară a infrastructurii, masificarea dispozitivelor mobile și dezvoltarea numeroaselor rețele de socializare au contribuit la această tendință. Astăzi, învățarea electronică, de facto, a devenit un standard pentru îmbunătățirea abilităților personale și corporative. Acest sistem de învățare oferă cunoștințe într-un mod ușor și accesibil celor care îl doresc. În sensul de afaceri, e-learnig este folosit în cea mai mare parte de întreprinderile mici și mari, societăți care se ocupă de licențierea continuă, precum și agenții de cunoștințe care doresc să creeze ofertă electronică a portofoliului lor și astfel să genereze venitul suplimentar.


În zilele noastre, companiile moderne știu că cea mai importantă resursă a lor sunt oamenii. Ca urmare, angajaților li se oferă de multe ori pachete de beneficii care micșorează fluctuația, iar echipa învingătoare va fi neschimbată. Una dintre cerințele primare pe care angajații o au în ierarhia lor de nevoi este posibilitatea să avanseze și să perfecționeze cunoștințele și abilitățile lor. E-learning este modalitatea perfectă pentru aceasta! Oferiți colegilor dvs. conținuturi și cursuri interesante care le vor da posibilitatea să-și îmbunătățească cunoștințele lor, iar ca urmare și calitatea muncii în compania dvs. De asemenea, prin modul acesta veți demonstra că compania este sincer preocupată de dezvoltarea angajaților săi.Unul dintre principalele avantaje ale învățârii electronice este posibilitatea ca utilizatorii să poată accesa conținutul de învățare în timpul și la locul care le convine cel mai bine. Această funcționalitate eliberează cursanții de stres, îi face să se apropie de învățare atunci când concetrare lor este la cel mai înalt nivel, iar ca urmare faptul acesta duce la majorarea cunoștințelor dobândite. De asemenea, această caracteristică permite companiilor să scurteze durata seminariilor "live", ceea ce ridică concentrarea și efectul, dar reduce costurile și utilizarea resurselor.
Companiile de multe ori își perfecționează angajații cu privire la produsele și serviciile noi, procedurile de vânzare și de siguranță. În cazul în care compania are mai multe reprezentanțe în țară sau regiune, efortul necesar petru perfecționare semnificativ se multiplică. În astfel de situații, educatorii și instructorii au sarcini grele în fața lor, care de multe ori duc la acțiuni repetitive, monotonie și în general la o calitate mai scăzută a formării. Desigur nu trebuie să uităm și celelalte cheltuieli ale resursei - materialul rulant folosit, diurnele, cazarea, cheltuielile de organizare și altele. Folosirea platformei pentru e-learnig vă permite să distribuiți ușor conținuturi noi angajaților, precum și să testați dacă și cum au însușit cunoștințele necesare. În astfel de situație, cadrele însărcinate cu formarea, își pot dedica timpul asupra calității formării, ceea ce va duce la satisfacerea tuturor angajaților.
După cum probabil vă este clar până acuma - utilizarea platformei e-learning aduce economisiri semnificative. Diverse cercetări au demonstrat că companiile care utilizează acest tip de învățare economisesc 20-90% din bugetul anterior prevăzut pentru educație. Acest lucru se realizează prin eliminarea unui număr mare de costuri, prin optimizarea resurselor umane și materiale și printr-un mod mai general și mai eficient de lucru legat de educația angajaților.Pentru a face lucrurile mai bune, avem o surpriză pentru dvs. - și pentru compania dvs., aceasta nu trebuie să fie o decizie mare! Folosirea platformei eGO! nu necesită o gândire privind complexitatea hardware-ului, compatibilitatea instalațiilor și educația complexă a oamenilor. Platforma noastră este în cloud, ceea ce înseamnă că este folosită prin conexiune la internet și orice Web browser. Utilizarea platformei este simplă, iar condițiile abonamentului sunt favorabile. Puteți încerca gratuit platforma, să o plătiți lunar și dacă acest tip de serviciu nu vă convine, să întrerupeți cu plata când doriți.