Elektronsko učenjeSistem elektronskega učenja je postal izjemo priljubljen na začetku 21. stoletja. Nadaljni razvoj infrastrukture, porast uporabe mobilnih naprav in razvoj številnih socialnih omrežij je pripomogel k temu trendu. Elektronsko učenje je danes standard za izboljšanje osebnih in poslovnih veščin. Ta sistem učenja ponuja znanje na dostopen način tistim, ki ga želijo. V poslovnem smislu e-učenje najpogosteje uporabljajo mala in velika podjetja, družbe, ki se ukvarjajo z neprekinjenim licenciranjem, kot tudi agregatorji znanja, ki želijo ustvariti elektronsko ponudbo v svojem portfelju in na ta način ustvariti dodatni zaslužek.


Danes moderna podjetja vedo, da so njihov najpomembnejši vir ljudje, Posledično zaposlenim pogosto ponujajo pakete beneficij, ki bodo zmanjšali pretok in ohranili nespremenjeno zmagovalno ekipo. Ena od primarnih zahtev s katero se zaposleni srečajo v svoji hierarhiji potreb je možnost izboljšanja in izpopolnjevanja svojega znanja in veščin. E-učenje je idealno prav za to! Ponudite svojim kolegom z vsebino bogate in znimive tečaje, ki jim bodo dali možnost, da izboljšajo svoje znanje, s tem pa tudi kakovost dela v Vašem podjetju. Na ta način boste prav tako pokazali, da podjetje iskreno skrbi za razvoj zaposlenih.Ena od osnovnih prednosti elektronskega učenja je možnost, da uporabniki dostopajo do učnih vsebin na kraju in ob času, ki jim najbolj ustreza. Ta funkcionalnost razbremenjuje študente in jim omogoča, da se posvetijo učnemu procesu, ko je njihova koncentracija na najvišjem nivoju, kar povečuje zadovoljstvo ter s tem tudi pomnjenje naučenega. Ta posebnost prav tako omogoča podjetjem, da skrajšajo trajanje seminarjev „v živo“, kar povečuje koncentracijo in učinek, ob tem pa zmanjšuje stroške in uporabo virov.
Podjetja pogosto izobražujejo svoje zaposlene, ko gre za podatke o novih izdelkih in uslugah, prodajnih ali varnostnih postopkih. V primeru, da ima podjetje več predstavništev v državi ali regiji, napor, ki ga terja izobraževanje se večkratno poveča. V takšnih situacijah so izobraževalci in inštruktorji izredno obremenjeni kar pogosto pripelje do repetitivnosti, zasičenja in nasploh nižje kakovosti izobraževanja. Seveda ni možno pozabiti ostalih načinov trošenja virov – amortizacijo voynega parka, dnevnice, namestitev, stroške organizacije in drugo. Uporaba platforme za e-učenje omogoča enostavno distribucijo novih vsebin zaposlenim kot tudi testiranje ali so in kako naučili potrebe vsebine. V tej situaciji kadri zadolženi za izobraževanje lahko posvetijo svoj čas povečanju kakovosti same izobrazbe, kar bo pripeljalo do zadovoljstva vseh zaposlenih.
Kot ste verjetno razumeli iz besedila – uporaba platforme za e-učenje pomeni velike prihranke. Različne raziskave so dokazale da podjetja, ki uporabljajo takšen način učenja prihranijo 20-90% dotlejšnjega proračuna za izobraževanje. Do tega rezultata se pride z izločanjem velikega števila stroškov, optimizacijo ćloveških in materialnih virov ter, skupno, bolj učinkovitim načinom dela vezanega na izobraževanje zaposlenih.Da bi Vam bilo še lažje, Vas bomo razveselili – ni nujno, da je to velika odloćitev za Vaše! Uporaba eGO! platforme ne zahteva razmišljanje o zahtevnosti strojne opreme, kompatibilnosti inštalacij in kompleksni izobrazbi ljudi. Naša platforma se nahaja v oblaku, kar pomeni, da jo lahko uporabljate ob internetni povezavi in s katerim koli spletnim brskalnikom. Uporaba platforme je enostavna, pogoji pogodbe pa ugodni. Platformo lahko preizkusite brezplačno, jo plačujete na mesečnem nivoju če pa Vam ta vrsta usluge ne ustreza lahko enostavno prenehate s plačevnjem kadarkoli zaželite!