Elektroničko učenjeSustav elektroničkog učenja je postao izrazito popularan početkom 21. stoljeća. Daljnji razvoj infrastrukture, masovna uporaba mobilnih uređaja i razvoj mnogobrojnih društvenih mreža doprinijeli su ovom trendu. Danas, elektroničko učenje je, de facto, postalo standard za unaprijeđenje osobnih, ali i korporativnih vještina. Ovaj sustav učenja nudi znanje na lak i pristupačan način onima koji ga žele. U poslovnom smislu, e-učenje najčešće koriste mala i velika poduzeća, društva koja se bave kontinuiranim licenciranjem, kao i agregatori znanja koji žele kreirati elektroničku ponudu svog portfelja te tako ostvariti dodatnu zaradu.


U današnje doba, suvremena poduzeća znaju da su njihov najznačajniji resurs ljudi. Uslijed toga zaposlenicima se često nude paketi beneficija koji će smanjiti fluktuaciju, a tim koji pobijeđuje učiniti nepromijenjenim. Kao jedan od primarnih zahtjeva koji zaposlenici imaju u svojoj hijerahiji potreba je mogućnost da unaprijede i usavrše svoja znanja i vještine. E-učenje je savršen način za to! Ponudite svojim kolegama sadržajne i zanimljive tečajeve koji će im pružiti priliku da poboljšaju svoja znanja, a samim tim i kvalitetu rada u vašem poduzeću. Također, na ovaj način ćete pokazati da poduzeće iskreno brine o razvoju svojih djelatnika.Jedna od osnovnih prednosti elektroničkog učenja je mogućnost da korisnici pristupe sadržaju za učenje u vrijeme i na mjestu koje im najviše odgovara. Ta funkcionalnost polaznike oslobađa stresa, čini da oni pristupe učenju onda kada im je koncentracija na najvišoj razini, što povećava njihovo zadovoljstvo, a samim tim i usvojenost naučenog. Također, ova osobina poduzećima omogućava da skrate trajanje seminara „uživo” što podiže koncentraciju i učinak, a smanjuje troškove i korištenje resursa.
Poduzeća često educiraju svoje zaposlenike o novim proizvodima i uslugama, prodajnim ili sigurnosnim procedurama. U slučaju da poduzeće ima više predstavništva u zemlji ili regiji, napor potreban za edukaciju se znatno uvećava. U ovim situacijama, edukatori i instruktori su pod velikim opterećenjem koje često dovodi do ponavljajućih radnji, zasićenja i, općenito, niže kvalitete izobrazbe. Naravno, ne treba zaboraviti ni ostale utroške resursa - habanje voznog parka, dnevnice, smještaj, troškove organizacije i drugo. Korištenje platforme za e-učenje omogućava da lako distribuirate nove sadržaje zaposlenicima, kao i da testirate da li su i kako usvojili potrebna znanja. U ovoj situaciji, kadar zadužen za izobrazbu može posvetiti svoje vrijeme kvaliteti same izobrazbe što će rezultirati zadovoljstvom svih zaposlenika.
Kao što vam je vjerojatno jasno do sada - korištenje platforme za e-učenje donosi značajne uštede. Različita istraživanja su dokazala da poduzeća koja koriste ovaj vid učenja štede 20-90% dotadašnjeg proračuna za edukaciju. Ovo se postiže eliminiranjem velikog broja troškova, optimizacijom ljudskih i materijalnih resursa i, sveukupno, efikasnijim načinom rada u svezi sa edukacijom zaposlenika.Kako bi stvari učinili još boljim, obradovat ćemo vas - za vaše poduzeće, ovo ne mora biti velika odluka! Korištenje eGO! platforme ne zahtijeva razmišljanje o zahtijevnosti glede hardvera, kompatibilnosti instalacija i složenoj edukaciji ljudi. Naša platforma se nalazi u oblaku što znači da se ona koristi uz internet priključak i bilo koji internet preglednik. Korištenje platforme je jednostavno, a uvjeti pretplate povoljni. Platformu možete probati besplatno, plaćati je mjesečno, a ako vam ova vrsta usluge ne odgovara, možete prestati s plaćanjem kad god poželite!